3-maal flitswerk op de snelweg

Vandaag waren er relatief veel flitsmeldingen op de E313 en E314
De wagens waren allemaal een Opel Vectra.
Voor Limburg de donkerblauwe TEZ-412 op de E314 tussen Lummen en Halen in de middenberm.
Hij zorgde voor nogal wat verwarring bij Q-music (waarschijnlijk de melder die verward was) Q Melde namelijk “E314 Halen in beide richtingen”

De verwarring kwam er omdat de neus van de wagen richting Lummen stond en de MNF6 radar hoog op zijn pootjes richting Leuven. Er zat geen radarkegel in de neus van de donkerblauwe TEZ-412.

Op mijn weg naar ginder kreeg ik via Twitter een bericht van @FlitsserviceBEL met een nieuwe vallende ster op de E313 ter hoogte van Hasselt-West onder de brug achter het reclamebord.

De flitswagen die hier stond was de grijze LPM-928, ook een wagen van WPR limburg. De MNF6-set stond deze keer tussen het reclame bord en de brugpijler in en met een zekere regelmaat ging de flits af.

Mooi opgesteld tussen het reclame bord en de brugpeiler

Toen kwam er nog de melding van de E313 Lummen richting Antwerpen ter hoogte van Massenhoven. Op mij weg naar ginder nog een heel aantal bestuurders gewaarschuwd voor de vallende ster in Hasselt-West. Iedereen bedankte terug.

De flitswagen van de melding van Massenhoven, daar was niet naast te kijken. Toch gingen er ongelofelijk veel mensen op de bon. Hier stond de donker blauwe LPM-929 van Antwerpen te flitsen. Opletten op de snelweg dus, vooral in het weekend wanneer er weinig vrachtverkeer is en er dus sneller gereden kan worden.