PZ LAN past smerig trukje toe op de N3 in Dormaal.

Dit is de 2de controle die ik tegen kwam vandaag. Deze had ik niet verwacht, ook al had ik hem gehoord op Q music.

Ik stond voor het rood licht komende van Sint-Truiden richting Tienen op de N3. Ik kreeg groen licht en wou wat rapper thuis zijn.

Toen in een oogopslag merkte ik dat ik de radar wagen van PZ LAN (Landen) juist voorbij reed. Ondertussen heb ik toch al 3 jaar ervaring in het spotten van deze wagens.

Hoe kwam het nu dat ik deze radar wagen niet had opgemerkt: hij stond met zijn lichten aan op een parkeerplaats waar ik hem nooit verwachtte. Door de lichten van de radarwagen zag je de flitslampen echt niet hangen. Nu is het voor mij dus ook 2 weekjes wachten op Fanmail , afzender: De vrienden van de fotografie (pakkemannen, …)

Ach ja, we zullen hen de volgende keer een warm bezoekje brengen en mijn materiaal eens tonen op de foto bijeenkomst. We hebben toch de zelfde hobby foto’s nemen van wagens. liefst zo onopvallend mogelijk volgens velen. Dat is dan wel buiten mij gerekend!